vacker bild


jul jul...strååålande juul

Igår var jag å rännde ute på birsta med Ric. Högst upp på priolistan stod det julklappsinhandling :0)
Å de var inte ett lätt  jobb kan jag säga. Men efter flera långa timmar hade jag till slut lyckats. Är dock inte helt färdig än, men på god väg iaf. Skönt!!  På kvällen var vi till en av dem finaste vänner och åt middag. Så kul att hennes kärlek från marocko äntligen kommit hit. Synd att det är så svårt att kommunicera då hon talar marockanska och franska och jag svenska och engelska,..men snart så!

Ser fram emot julen jätte jätte mycket. Allra mest för att få lite tid med Preethi...hon jobbar alldelens för mycket nu. Hon är trött och har ont i kroppen och det gör mig så orolig. Men snart så får hon vila och sluta tänka på jobb, beställningar och julbord. Tack och lov är det inte lång tid kvar nu...

På julafton kommer vi vara hemma hos mamma. Juldagen ska vi fira med ett gäng vänner. Sen bär det iväg till Östersund å svärföräldrarna. På nyårsafton har jag inte en aning om vad som händer. Älsklingen hon ska jobba, så mycket vet jag.

Nu ska jag fixa lite här hemma sen blir det träning på friskis.
//Lie

fullt upp...

jobbar, söker jobb..
kollar efter utbildningar..
drömmer och oroar mig om framtiden...spännande men också så skrämmande!
Vet inte vad jag vill. Men då jag väl tar mig tid att tänka finns det miljontals med saker jag vill göra!!

Ghaaahh!!! :0/

julmustprovning...

Idag har jag varit på rfsl på julmustprovning. Fem olika sorter testade vi...jag tyckte bäst om Zeunerts... Mmmums!!
Var inte så mycket folk där direkt men hade supertrevligt med dem som väl var där. Nästa söndag ska jag jobba där iaf, fast bara från 11-12.30 sen ska jag på julbord med Civilförsvaret på Scandic hotell nord. Så glad över det :0)

Har jobbat på Olearys i helgen och det gick riktigt bra. Börjar komma in i gänget och lär mig mer och mer...snart kan jag nog kassamaskinen och datorn problemfritt. Trivs faktist väldigt bra, och det är väldigt sköna människor som arbetar där.
I fredags eftermiddag kom "J" och "T" hit från Klövsjö å hälsade på. Trevligt trevligt!! Efter att jag jobbat färdigt mötte jag upp dem och älsklingen på stads. Drack ett par öl, satt å surrade minnen och dansade lite. Det var inte så mycket folk ute vilket är lite ovanligt, men skönt på nåt vis.
De vart inte långvariga eftersom de var tvugna att åka tillbaka igår kväll, då de skulle upp å jobba idag.

Nu är jag hos mammsen...hon håller på med julbaket för fulla muggar. Mysigt! :0)

Tja!

blaskigt snöväder....blä!!

Å inte blir det att vi far till New York och Wachington i januari heller...får vänta med det tills våren istället, eftersom "A" ska ha barn i januari. :0( Men Elin, vi kommer till dig senare helt enkelt. We promise!


Hihihi hihi hihii hihi.....

...därför drar vi till Gran Canaria en vecka i januari. Åker den 8/1. Längtar som en  g a l n i n g !!!! Wiihiie!

personaldagen...

Tänkte berätta att jag har varit på personaldag med Olearys. Helt otroligt att jag som är så ny där och som bara jobbar som extra personal fick chansen att vara med. Började iaf dagen klockan 11.30 på bowlingen. Sen bar det iväg till Grönborgs där vi fick prova på att skjuta bågskytte. Det var så himla skoj!! Först kände jag mig lite nervös..ja, rädd faktist. Men det var ingen fara alls. Gjorde bra ifrån mig och gick därifrån med noll blåmärken :0)

Sen sprang vi igenom stan där det var julskyltning. Vi tjejer fick varsin sån där jultuta som vi tutade glatt i kör med haha... vi gick iaf till "Svenssons" först. Spelade Maya, åt snacktallrik och drack...

Därefter vandrade vi vidare till "irish" där vi kastade pilspel som kallades killer och drack...
Alla som kastade fick varsit nummer, jag hade nummer 15. Efter vi kastat färdigt och druckit upp våra drnkar sprang jag och två andra tjejer bort till Casinot där vi fick satsa 50kronor på alla spelares nummer på roulette. Tyvärr blev det inte nummer 15, men vi lyckades pricka in en killes nummer så han blev lycklig vinnare till 1800 spänn!!

Vi mötte upp gruppen på daltons...drack.... å sen gick vi bort på Belle visage där vi hade hela relaxavdelningen för oss själva. Bubblade i poolen, bastade å drack.... mysigt å roligt värre :0)

Bäst av allt var såklart middagen som vi käkade på skeppsbrokällaren. Det är verkligen fint där inne...trivsamt liksom. Åt jätte god ryggbiff med örtpotatis. Mmmm...
Självklart avslutades kvällen på Olearys i stan...å där var det fest långt in på natten. Så efter denna heldag som var fullspäckad var det underbart att få komma hem å lägga sig i sängen.

Igår 1/12 var det  Words Aids Day så jag och Preethi var en sväng på Rfsl som hade extra öppet just denna dag.

Nu ska jag laga mat.
//Lie


RSS 2.0