personaldagen...

Tänkte berätta att jag har varit på personaldag med Olearys. Helt otroligt att jag som är så ny där och som bara jobbar som extra personal fick chansen att vara med. Började iaf dagen klockan 11.30 på bowlingen. Sen bar det iväg till Grönborgs där vi fick prova på att skjuta bågskytte. Det var så himla skoj!! Först kände jag mig lite nervös..ja, rädd faktist. Men det var ingen fara alls. Gjorde bra ifrån mig och gick därifrån med noll blåmärken :0)

Sen sprang vi igenom stan där det var julskyltning. Vi tjejer fick varsin sån där jultuta som vi tutade glatt i kör med haha... vi gick iaf till "Svenssons" först. Spelade Maya, åt snacktallrik och drack...

Därefter vandrade vi vidare till "irish" där vi kastade pilspel som kallades killer och drack...
Alla som kastade fick varsit nummer, jag hade nummer 15. Efter vi kastat färdigt och druckit upp våra drnkar sprang jag och två andra tjejer bort till Casinot där vi fick satsa 50kronor på alla spelares nummer på roulette. Tyvärr blev det inte nummer 15, men vi lyckades pricka in en killes nummer så han blev lycklig vinnare till 1800 spänn!!

Vi mötte upp gruppen på daltons...drack.... å sen gick vi bort på Belle visage där vi hade hela relaxavdelningen för oss själva. Bubblade i poolen, bastade å drack.... mysigt å roligt värre :0)

Bäst av allt var såklart middagen som vi käkade på skeppsbrokällaren. Det är verkligen fint där inne...trivsamt liksom. Åt jätte god ryggbiff med örtpotatis. Mmmm...
Självklart avslutades kvällen på Olearys i stan...å där var det fest långt in på natten. Så efter denna heldag som var fullspäckad var det underbart att få komma hem å lägga sig i sängen.

Igår 1/12 var det  Words Aids Day så jag och Preethi var en sväng på Rfsl som hade extra öppet just denna dag.

Nu ska jag laga mat.
//Lie


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hör av dig Annelie så kan vi gå ut nån dag & käka?

Eftersom det inte vart nåt förra gången! När vi skulle gå på Invito.

// Kram

2008-12-03 @ 00:31:29
URL: http://www.nogg.se/zandra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0