syssel å pyssel

Igår hade vi fullt upp jag och Preethi heeela dagen. :0) På förmiddagen gick vi runt sidsjö en sväng. Det var sånt där strålande fint väder, solen lyste och fick det snötäckta landskapet att glittra vackert.
Vi var bort till mamma, fikade och satt i köket å surrade med M oc C. När vi var där skrev vi ut våra biljetter till utlandet åckså.
 
Snart åker vi....ja, i övermorgon. Måste verkligen börja packa!!! Dags att tänka om... Kort byxor, badkläder, söta klänningar och tunikor...solskyddsfaktor...wiie!! Ska bli så skönt att få lite sol på sig. Som en dunder vitaminkur.

Pappa och S kom och hälsa på hos oss, pratadade om jobb ch utbildningar, resor och minnen. Inte så ofta de ommer helt spontant å hälsar på...så det var riktit trevligt.

Sen börja vi dona med allt vi hade på "att göra listan": städa trappen, tvätta, röja undan julen.....var färdig lagomt ill H och L kom hit. Lagade mat, åt jätte gott, drack mousserande vin, spelade spel, pratade om framtida resor vi vill (ska) göra och rökte vattenpipa med äppelsmak. 

Idag ska jag besöka arbetsförmedlingen, hälsa på älskade lilla Siv som är hos mormor nu, växla pengar, pakcka inför resan och jobba... full rulle!!
Ser verkligen fram emot semester nu......
//Lie 

Kommentarer
Postat av: Anki H

Öskar er skön avkoppling och upplevelser under semestern. Kram Anki

2009-01-08 @ 07:09:08
Postat av: Ric the Man

Ni kan ju inte fara runt o fara när vi har massa viktig träning!!!! :P

Snabb semester nu tack så vi kan köra igång på allvar för tusan...

2009-01-17 @ 10:41:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0