Club Alexis Sundsvall

Skolinformatörsutbildningen i Umeå förra hegen var toppen bra och givande. Super kul att träffa massor av inspirerande och trevliga människor. Mycket information att ta in..men ojoj så intressant. Och sen var det förfest på mitt och Maries hotellrum. Kan ju säga att där blev fullpackat. haha...men finns det hjärterum så...
Kollade på melodifestivalfinalen och sen var det utgång på Norrlandsoperan. Otroligt vackert där å kul såklart.

Men ingenting i jämförelse med CLUB ALEXIS denna helg här hemma på stadshuset som älsklingen anordnat. WOW! Kom över 400 pers och vilken fest det blev!! Bra uppträdanden och människor runt om från hela landet kom.
Så ni som missade denna helg...to bad for you. Haha...men det kommer fler gånger vill jag lova.


Du e bäst älskling!!


RFSL Östersunds inspirationsdag 28/2


I helgen deltog jag och Preethi på RFSL Östersunds inspirationsdag som handlade om RFSLs historia, varför Rfsl finns och vad de gör lokalt och internationellt. Det informerades även om HIV preventiation och hur vi kan jobba mer politiskt.
Under dagen visades även dokumentärfilmen "Are you a girl or what" som är inspelad från ett internationellt samarbete med Sydafrika:
"På en bakgård i kåkstaden Katlehong samlas en grupp unga lesbiska män för att berätta om hur de överlever i en sexistisk, homofobisk och ofta våldsam värld. Hopp, mod och attityd är temat för denna film".

Jag  tycker personligen att dagen var väldigt givande och inspirerande med viktiga ämnen och intressanta disskusioner. Blir faschinerad över hur mycket som verkligen görs, både lokalt och internationellet. Vilket engegemang det finns!
Hoppas verkligen att dessa inspirationsdagar blir en tradition.


På kvällen var det club Alexis Östersund på Twain. Tyvär var det väldigt dåligt med folk där denna gång., vilket är ovanligt eftersom det brukar vara drag vid dessa tillställningar. Hoppas det bli ändring på det framöver!

Club Alexis Sundsvall verkar som det kommer bli stort iaf!! Vilket intresse det finns hos folk... Och vad duktig min Preethi är som grejjar och donar hela tiden med detta :0)

//Lie


RSS 2.0