frisören

Nu är jag nyklippt!! Var till min "gamla" frisör och snaggade mig idag...hon ÄR så duktig och trevlig!! Nu är jag alltså snaggad...ja, kortklippt igen. Så gick det med utsparandet till de långa håret denna gång...haha :0D
Nä,..men jag var faktist tvungen att göra något åt mitt förfärliga hår. Hemsk frisyr...om man nu ens kan kalla det jag hade för en frisyr(?) Det var så dåligt och slitet att jag inte ens fick en kam igenom det. Hade misshandlat håret rätt rejält. Nu är det slut med det. Nytt friskt hår på huvudet bara...åsså ska vi se om jag lyckas spara ut det denna gången.
Om inte så ser jag jäkligt bra ut i korta frisyrer. Framhäver mitt ansikte mycket mer...och min personlighet lyser ut bättre.


Har vait på Lernia idag också. Personlig coaching...sista samtalet. Imorn är jag färdig. Känns bra!! Som det varit nu har det varit alldeles för mycket...jobb, lernia, rfsl mm mm. Nära till utbrändhet, å det är farligt. Har fått lite konstiga symptom på att allt inte riktigt stämmer med min kropp. Magen krånglar, jag har fått yrsel, värk och utslag. Min personliga coach som är legitimerad psykosocialterapeft säger att jag ska lyssna noga på min kropp och ta signalerna på allvar. Det är inget att leka med!! Så jag tar till med det och ska göra allt vad jag kan för att lära mig säga nej, prioritera saker och ting och tänka mer på mig själv.

Japp, så är det...

//Lie

Utomhus...

var vi igår...massor! Så härligt att få ta in en massa frisk luft å låta dålig energi lämna kroppen. Jag, Preethi, H och L var ute. Preethi och H åkte snowboard och jag och L tittade på samt promenerade en härlig promenad. Kul att vi kunde kommunicera så pass mycket som vi ändå gjorde med tanke på att hon talar franska och marockanska, och jag svenska och engelska. Haha...men vi babblade på som bara den!! Du börjar lära dig mer och mer av det svenska språket. Riktigt imponerad är jag!
En härlig bild från gårdagen kan ni se nedan.

På kvällen var jag på jobbet. Å fyyy tusan vad mycket folk och stök det blev. Fullt med männsikor och det var bara jag och en till tjej som jobbade. Alldelens för underbemannande var vi. Nä,..de där vill jag bara inte vara med om igen.

//Lie

Snowboardåkarna


styrelseutbildning

Helgen har bestått av mycket jobb på olearys samt styrelseutbildning på rfsl. En tjej från förbundet var upp och utbildade oss lördag och söndag. Det var mycket givande! Lärde mig massor av hur ett arbete ser ut då man sitter i styrelsen, vilket är jätte bra nu då jag är vice ordförande. Men bäst av allt...vi i den nya styrelsen fick en chans att samarbeta och lära känna varandra mer. Nu är vi ett taggat gäng som sprudlar av ideer, inspiration och energi! Hoppas innerligt på att ragga lite nya medlemmar också som vill delta i Rfsls förening och vara med i allt roligt som händer hos oss! :0)

Till helgen, å lördag, ska jag och Preethi samt några till härifrån upp til Östersund på inspirationsdag som ska hållas där. Spännande!! På kvällen är det Club Alexis fest också så då ska vi dit å partaja samt marknadsföra Club Alexis Sundsvall, som ska ha en sju dundrandes fest på Stadshuset den 20 mars!! Kommer som sagt bli HUR KUL SOM HELST! Hihi... Kom dit säger jag bara!!

I helgen har även mina underbara svärförädrar varit här på besök. Alltid lika mysigt att umgås. Känns dock som att jag önskar jag haft lite mera tid till att träffas...men vi syns ju nu på lördag igen :0) Å det var allt bra att ni och dottern fick lite ensamtid ihop.

Nu ska jag fixa lite här hemma sen vandra bort till mammsen en sväng.

//Lie 


doppresent...något försenad :0)

ja...idag har vi varit hos Preethis jobbarkompis och hans tjej. Var bjudna på deras sons dop för några månader...men tyvärr kunde vi inte gå då. Så ikväll fick den lille personen med en mycket stor personlighet en present av oss. Ett jätte fint "gammeldags" tåg i trä som han kan leka med. Såg ut som han tyckte om den väldigt mycket :0)


Längtar sååå tills vi också har en liten en!!

Madonna

japp...i alla hjärtans dag present fick jag biljett till madonna konserten i Göteborg 9 augusti på ullevi. Wiihiiie!! Tänk vilken show det måste komma att bli. Längtar verkligen. Jag, älsklingen, Åsa å Lotta. Vilket gäng! Haha ;0)
Idag har jag vart på nolia mässa med pappa och Belinda. Jätte mysigt var det å givande. Käkade lunch tillsammans alla tre...något som inte händer allt för ofta. Informerade pappsen också om vad som komma skall...en liten (eller rätt stor) hemlis som inte kommer nämnas här....inte än iaf. Nu är jag hemma, så skönt. Har varit och kommer vara mycket jobb nu framöver på Olearys bowlingen. Ska snart åka iväg å hämta Preethi å sen fara upp på sport och fritid som ska fixa tröjor till Club alexis festen som Preethi anordnar i samarbete med rfsl, trappen event och stadshuset. Den 20 mars kommer det vara en storslagen fest på stadshuset. Hoppas att alla som vill och kan kommer. De kommer helt klart bli en succe´!!!! :0D
I söndags ade vi kalas för mamma. Hon fyllde egentligen år igår. GRATTIS mammsen. Du är en av dem bästa! Vad vore jag utan dig?

Ikväll är det styrelsemöte på rfsl, sitter nu med i styrelsen där som vice ordförande. Nästa månad ska jag iväg på en skolinformatörsutbildning i umeå också. Bra att rikta in sig lite mot något område. Ska verkligen bli kul.

Jaa...ni ser...här händer det saker,....heeela tiden.

//Lie

RSS 2.0