mysig och lyckad middag

Jaa det blev det verkligen!! Över förväntan! haha..
 Trodde det skulle bli supertrångt här hemma så folk knappt skulle kunna röra sig men det blev det förvånadsvärt nog inte. Är hemskt hemskt ledsen att vi inte kunnat bjuda alla som vi ville bjuda men som sagt det har inte gått...nog för att vi bor relativt stort men inte tillräckligt för att alla familjemedlemmar och vänner har kunnat fått plats. Så övriga som inte kom denna kväll ska vi självklart bjuda en annan gång, fast det blir nog inte trerätters, men riktigt gott fika eller så. :0)

Folket började ramla in strax innan 18 så vi började med att bjuda på fördrink och satt å surrade i vardagsrummet. Överöstes med vackra blommor och fina presenter och lyckoönskningar för framtiden...TACK TACK TACK så mycket älskade ni! Sen efter 19 tiden så började vi äta middag. Till förätt bjöd vi på västerbottenostpaj med löjrom, creme fraise och rödlök. Varmrätten bestod av fylld helstekt ungtupp med rostad potatis, varma grönsaker, rödvinbärsgele´ , god sås och nybakad vänskapsbröd. Till dessert smaskade vi på kanel och kardemumma pannacotta med likörmarinerad charonfrukt. Mmmm GOTT!! Alla var såå nöjda och blev väldigt belåtna. Självklart bjöds det på gott vin, både vitt och rött  och avec till kaffet. Med på middan, fast med lite avstånd, var också Elin.

Än en gång så måste jag säga, och även Preethi att vi är jätte ledsna att vi inte kunde bjuda alla. Men vi bjuder er på nåt annat en annan gång.

Nu ska vi fika frukost och sen blir det en härlig promenad i det sköna vädret.

//Lie

Kommentarer
Postat av: Marina

Tack för senast, det var jättetrevligt. Skulle inte sitta helt fel med en repris på den middan.pussokram. mamma

2008-11-17 @ 22:32:28
Postat av: Anki H

Vi kom lite sent,ledsen för det, men vi hade en jättetrevlig kväll,kanonmat med dryck. En god natts sömn och mysig frukost.

Kram svärmor

2008-11-22 @ 08:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0