vårfesten...

som vi hade på Rfsl Sundsvall blev helt suverän! Vi hade tur som fick bra väder hela dagen också :0)

Jag och Preethi var nere på lokalen tillsammans med ett par till och förberedde lite. Sen vid 14 tiden så började det dyka in lite folk. Då klockan började närma sig tre så vandrade vi bort mot Olearys Bowling (mitt x-tra jobb) där vi hade bokat banor. Preethi delade in alla i fyra olika lag å sen så satte dagens trekamp igång!
Det var sååå sjukt roligt och vilka härliga människor som verkligen törs bjuda på sig själv! :0D "Lets booowl" haha!!
Å de var en skön känsla för mig att få besöka Olearys bowlingen som gäst å inte för att jobba. Haha...ett rätt trivsamt ställe faktist!

Efter bowling gick vi vidare bort till esplanaden där vi körde två omgångar kubb. Två lag- och sen fick vinnarna möta vinnarna och förlorarna fick möta de andra förlorarna. Hmm...jag var i ett av de förlorande lagen :0/ I kubben... tur de gick bra på bowlingen då.
Medans vi spelade kubb for Preethi och hämtade maten som vi lagat å förberett dagen innan. Vi hade fått lånat en stor kyl på en restaurang (tack å tack så mycket) så de inte skulle bli dåligt.

På middagen, som då bestod av en otroligt vacker, mumsig och färgglad vårbuffe´, kom runt 30 pers. Alla åt glatt och njöt för fulla muggar. De flesta gick nog ca tre vändor och lastade på tallrikarna.

Lax, gravlaxsås, sillar, vårprimörer lätt slungade i olivolja, pastasallad, bulgursallad, kassler, kalkonmortadella, sallad, örtsås, fransk potatissallad mm. Yammie!

Det var ca 50 pers som hade anmält sig till detta evengemang så oturligt nog blev det en hel del mat kvar, eftersom de "bara" dök up ca 30 personer.  Men de mesta kunde vi frysa i så vi kan använda det igen vid ett senare tillfälle.
Jätte kul var de också att folk från Härnösand, Östersund och Umeå kom! De verkade trivas jätte bra :0D

Tredje grenen var en musiktävling som blev uppskattad. Sen var de dans, kareoke, standup show å mingel som gällde långt in på natten...

Tack för en underbar dag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0